Asperges avond (to go)

Na een intensieve 2tal dagen wat de kook commissie heeft klaar gemaakt, zijn de leden aangenaam positief verrast door het fantastische asperges menu. Met een heerlijke vers gemaakte asperge soep vooraf, konden de leden genieten van het authentieke hoofd menu met of zalm of ham voorzien van een heerlijke botersausje. Het goud van Limburg heeft in grote getale, mogen “shinen” op menige borden in grote hoedanigheid. In 1 woord, magnifiek! Zie de foto’s voor de voorbereiding en ut uiteindelijk op het bördsje..

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten